Deuk

Een deuk in jouw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Zelfs kleine deukjes vallen op en zorgen dat jouw auto er onverzorgd uitziet.

Heb je een deuk zonder lakbeschadiging in jouw auto? In veel gevallen kan de deuk hersteld worden zonder dat daarna het beschadigde deel gespoten hoeft te worden. De deuk wordt met speciale gereedschappen met dezelfde kracht hersteld als hoe de deuk ontstaan is, maar met een speciale techniek waardoor de lak niet scheurt. Dit proces wordt ook wel restylen genoemd. Voorwaarde voor deze uitdeukmethode is dat de deuk niet te groot mag zijn. Deuken groter dan een 2-euromuntstuk kunnen meestal niet ‘gerestyled’ worden.

Wat zijn de kosten voor het uitdeuken zonder lakschade?
De kosten voor uitdeuken zijn afhankelijk van het type deuk dat je hebt, de grootte en de plaats van de schade. Daarnaast is niet elke deuk op deze manier te herstellen. Voor advies of een prijsindicatie kan je het beste even langsrijden.

Een deuk met lakschade herstellen
Als je een deuk hebt met lakbeschadiging, dan is het raadzaam deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Wanneer het plaatwerk van je auto onbeschermd is dan kan deze gaan roesten met alle gevolgen van dien.

Afhankelijk van de plaats en grootte van de deuk is het soms voordeliger het betreffende deel te vervangen.

Om een passende offerte te laten maken kunt het beste even bij ons langskomen. Of stuur ons een bericht.

Wel of niet claimen?
Je bent al snel wat schadevrije jaren kwijt wanneer je een relatief klein bedrag claimt bij jouw verzekeraar. In veel gevallen doe je er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf te betalen. Dat bespaart je uiteindelijk geld.