035 - 526 4014 info@verbergautoschade.nl

WA Verzekering

VRIJE KEUZE VOOR EEN SCHADEHERSTELBEDRIJF

U staat op het punt om een nieuwe verzekering af te sluiten of uw bent van plan uw huidige verzekering aan te passen. Het moment om er eens goed naar te kijken. Heeft u bijvoorbeeld de vrije keuze voor een schadeherstelbedrijf?
Vaak kunt u voor een paar euro in per maand de optie kiezen van vrije reparatie keuze en kunt u uw auto bij schade bij uw eigen/willekeurige schadeherstelbedrijf laten repareren zonder een eigen risico.

WAT IS EIGENLIJK EEN WA VERZEKERING?

WA verzekering staat voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). De WA verzekering vergoedt alleen de schade die u met uw auto of motor veroorzaakt bij de tegenpartij. Deze verzekering is verplicht voor iedereen die een motorvoertuig heeft.

Mocht u betrokken zijn bij een aanrijding en uw voertuig heeft schade opgelopen kunt u altijd zelf bepalen waar uw auto gerepareerd wordt. U dient in dit geval ook schadeloos gesteld te worden.

In het geval dat uw auto na een aanrijding onverhoopt totaallos is kunnen wij altijd proberen om met gebruikte onderdelen uw auto toch weer netjes te repareren.

OVER ONS

Onze trouwe klantenkring bestaat o.a. uit mensen die via via worden door verwezen naar ons bedrijf.

De werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt bestaan grotendeels uit het herstellen van autoschade (universeel dus alle merken). Maar ook licht restauratie werk voeren we uit.

Als extra service spuiten wij meubels voor diverse woonspeciaalzaken of keukens in speciale kleuren.

Verberg Autoschade:
Het beste adres voor de particulier in het Gooi!

  • Brengt al meer dan 30 jaar auto’s weer veilig op de weg.
  • Geeft 4 jaar onvoorwaardelijke garantie op uitgevoerde reparaties.
  • Levert VERVANGEND vervoer, in overleg
  • Levert een goede prijs kwaliteit verhouding.